1.07.2012

クロアチア料理の本質的な部分は、ワインです。

 クロアチア料理は、クロアチア地域の複雑な地方性や地形、文化と風味の世界への扉です。西南部のダルマチアは、紅の豚の舞台になったクロアチアの独特な海岸線から恵み豊な地中海料理。北部のイストリアは、中央ヨーロッパの影響を受けたトリュフやポルチーニなどの料理も豊富です。中部クロアチアは、オーストリアやハンガリーの影響を受けたグラーシュやソーセージ、ベーコン、プルシュト、シュニッツェル料理が供され、東部のスロヴォニアは、トルキーな料理やピリ辛のサラミ、ドナウの川魚などが供されます。
 クロアチアでは伝統料理を情熱的に守るだけではなく、今も各国のモダンな料理を、居酒屋や家庭料理とし吸収し、進化し続けています。

 クロアチア料理の本質的な部分は、ワインです。クロアチアのワインは、何世紀も昔のセラーとブドウ畑の豊かな香りと雰囲気であなたを包み込みます。クロアチアではワインの世界へのガイドはソムリエではなく、数百年のブドウを栽培しているワイン生産農家です。クロアチア料理を楽しめる場と言われるレストラン、居酒屋、プライベートカフェは、何れもクロアチア料理とワインの微妙な複雑さのマリアージュを楽しめる場です。クロアチア料理は、このような特別な体験へのプライベート招待状で無くてはいけません。

 MOSTは、訪れるお客様に少しでもこの素晴らしいクロアチアの文化を伝えて行きたい店です。




Croatian cuisine is a complex area and terrain dementia Croatia,is a door to the world of culture and taste. Southwest Dalmatian isa rich blessing from the Mediterranean coastline of Croatiabecame a unique stage of Porco Rosso. Istria in the north, richdishes such as truffles and porcini Central European influences.Central Croatia, sausage and Austrian and Hungarian influencesGurashu, bacon, Purushuto, schnitzel dishes are served, the eastern Surovonia, Toruki food and spicy salami, and fish areserved on the Danube river.
Croatia is not only passionate about protecting traditional cuisine,international cuisine and modern still, absorb food and householdand tavern, has continued to evolve.
Essential part of Croatian cuisine is the wine. Croatian wine,wrapped a rich aroma and atmosphere of your vineyards andcenturies-old cellars. Croatia is a guide to the world of wine is not a sommelier, and wine growers have been cultivating grapes for hundreds of years. If the restaurant is said to Croatian cuisine, taverns, private cafe is a place to enjoy the marriage of the subtlecomplexity of any of Croatian food and wine. Croatian cuisine is a private invitation to the absence in this special experience should not be.
MOST is a shop for this amazing Croatian culture to convey to you a little visit.


Croatian cuisine is a complex area and terrain dementia Croatia, is a door to the world of culture and taste. Southwest Dalmatian is a rich blessing from the Mediterranean coastline of Croatia became a unique stage of Porco Rosso. Istria in the north, rich dishes such as truffles and porcini Central European influences. Central Croatia, sausage and Austrian and Hungarian influences Gurashu, bacon, Purushuto, schnitzel dishes are served, the eastern Surovonia, Toruki food and spicy salami, and fish are served on the Danube river.
Croatia is not only passionate about protecting traditional cuisine, international cuisine and modern still, absorb food and household and tavern, has continued to evolve.

Essential part of Croatian cuisine is the wine. Croatian wine, wrapped a rich aroma and atmosphere of your vineyards and centuries-old cellars. Croatia is a guide to the world of wine is not a sommelier, and wine growers have been cultivating grapes for hundreds of years. If the restaurant is said to Croatian cuisine, taverns, private cafe is a place to enjoy the marriage of the subtle complexity of any of Croatian food and wine. Croatian cuisine is a private invitation to the absence in this special experience .

MOST is a shop for this amazing Croatian culture to convey to you a little visit.

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